JDC Smede- & Montageservice - Alt inden for stål
Om os
 
 
JDC Smede- & Montageservice er en mindre klejnsmedevirksomhed.
Vi har adresse på Smedeholm 11, 2730 Herlev. 
 

Af Jesper Damgaard Christensen

I Januar 2004 startede jeg min egen lille klejnsmedevirksomhed. Jeg er uddannet rustfast klejnsmed, og havde på daværende tidspunkt 5 års erfaring som svend.
De første år som selvstændig var jeg eneste mand i virksomheden, og levede hovedsagligt af at være indlejningsmand/vikar i andre virksomheder, hvor der var behov for ekstra mandskab. Sideløbende opsøgte jeg klejnsmedearbejde af forskellig slags, da jeg også gerne ville have min egen produktion. Dette gav mig nogle kontakter, og efter noget tid fik jeg behov for at leje mig ind i et lokale, så jeg havde kapacitet til min egen fremstilling.
Tiden udviklede sig, og jeg fulgte egentlig bare med. Jeg opsøgte kun arbejde i de første 2 år, og derefter gik udviklingen i den rigtige retning.
Jeg har selvfølgelig altid gjort en ære i at levere et ordenligt stykke arbejde i ordenlig tid, og til en fornuftig pris. Jeg gætter det er derfor mange kunder stadig kommer igen den dag idag. De seneste 6 år har jeg bare ikke haft muligheden for at nå alting selv.
Derfor beskæftiger jeg idag 1-2 medarbejdere på værkstedet, samt en ekstern bogholder. Jeg er naturligvis også selv med på værkstedet i det omfang der er nødvendigt og muligt. Jeg råder sammenlagt over 540 kvm.
Noget af pladsen lejer jeg ud til andre erhvervsdrivende.

Vi er specialister i møbelstel, butiksinventar, køkkeninventar og anden indretning når det drejer sig om høj finish, men også når det drejer sig om feks. gelændere, trapper, låger og porte. Spørg også om espalier og højbede til haven.
Vi formidler varmforzinkning/galvanisering og pulverlakering til opgaverne.
Rustfrit stål er vores speciale og aluminium ligeså.
 
 

 
 
 
 
Værksted og kontor:
 
Smedeholm 11, Port 4
2730 Herlev - DK
 
 
 
 
CVR: 27498671
SiteBuilder drevet af  Vistaprint
MapQuest vilkår og betingelser Kort/Kørselsbeskrivelser er kun information. Brugeren bærer alt risiko. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører kan ikke gøres ansvarlige for indhold, veje forhold eller hastighed.