top of page

Om os

JDCign.dk er en mindre klejnsmedevirksomhed med metalvarefremstilling som primær aktivitet. Vores juridiske navn er JDC Smede- & Montageservice med CVR: 27498671

Vi har adresse på Smedeholm 11, 2730 Herlev. 

Af Jesper Damgaard Christensen

I Januar 2004 startede jeg som selvstændig. Jeg er uddannet rustfast klejnsmed, og havde på daværende tidspunkt 5 års erfaring som svend.

De første år som selvstændig var jeg eneste mand i virksomheden og levede hovedsagligt af at være freelancer/vikar i andre virksomheder, hvor der var behov for ekstra mandskab. Sideløbende opsøgte jeg klejnsmedearbejde af forskellig slags, da jeg også gerne ville have min egen produktion. Dette gav mig nogle gode kontakter, og efter noget tid fik jeg behov for at leje mig ind i et mindre lokale i Søborg, så jeg havde kapacitet til min egen fremstilling.

Tiden udviklede sig, og jeg fulgte egentligt bare med. Jeg opsøgte kun arbejde i de første 2 år og derefter gik udviklingen i den rigtige retning.

 

Jeg har altid gjort en ære i at levere et ordenligt stykke arbejde i ordenlig tid, og til en fornuftig pris. Dette har vist sig at være bæredygtigt, hvorfor mange kunder stadig kommer igen den dag idag.

 

De seneste 12 år har jeg ikke haft muligheden for at nå alting selv, derfor beskæftiger jeg idag 1-2 medarbejdere på værkstedet og en freelance bogholder efter aftale på kontoret.

Jeg gør brug af underleverandører i et større omfang end tidligere, men det fine håndværk og den vigtige finish er altid noget vi selv varetager. Jeg tegner og udregner altid selv forudgående for den produktion der er aftalt med kunden. Jeg er naturligvis også selv med på værkstedet i det omfang der er nødvendigt og muligt.

 

Vi er specialister i møbelstel, butiksinventar, køkkeninventar og anden indretning når det drejer sig om høj finish, men også når det drejer sig om f.eks. gelændere, låger og mindre porte.
Rustfrit stål og aluminium er vores speciale. Herunder baggassvejsning med TIG-metoden.

Spørg os gerne om espalier og højbede til haven.

Spørg os ligeledes om laserskæring samt klip og buk.

Vi formidler varmforzinkning / galvanisering og pulverlakering til opgaverne.

Jeg råder sammenlagt over 540 kvm. En del af pladsen og lokalerne lejer jeg ud til andre erhvervsdrivende, hvoraf nogle har samarbejder med hinanden.

Værksted og kontor:

Smedeholm 11, Port 4

2730 Herlev - DK

CVR: 27498671

bottom of page